Sløret billede af person ved skærm

Nyheder

Fisketorvet billede
Nye klistermærker på Fisketorvets toiletter skal minde kunder om, at der hjælp at hente hos Livslinien
I et nyt samarbejde mellem Livslinien og Fisketorvet er der blevet opsat klistermærker på Fisketorvets toiletdøre, som skal minde kunder om, at der hjælp at hente hos Livslinien, hvis livskrisen rammer.
Billede af Jeppe
Livsliniens natterådgivning lukker: “Det er ikke til at forstå!”
Livsliniens natterådgivning lukker. I hvert fald ifølge finanslovsforslaget for 2024. Regeringen har nemlig valgt ikke at videreføre den natbevilling, som udløber ved udgangen af 2023. Samtidig slår de afsatte midler på grundbevillingen ikke til. Samlet set kommer Livslinien til at mangle 2,6 millioner fra næste år.
Billede af march
Patrick går gennem Danmark for at bekæmpe ensomhed og selvmordsforsøg
I 2016 blev Patrick Cakirli så overvældet af ensomhed, at han overvejede at tage sit eget liv. En frivillig på Livslinien fik ham på rette kurs, og siden har han hvert år vandret sammen med flere tusinde danskere for at sætte fokus på ensomhed og for at samle ind til et godt formål. I år samler han ind til Livslinien.
Billede af debatten på Folkemødet 2023
Optagelse af Livsliniens debat på Folkemødet om unge og selvmordsadfærd
Livslinien afholdte på Folkemødet 2023 en debat om, hvorfor så mange unge mennesker i Danmark hvert år forsøger at tage sit eget liv, og hvad vi som samfund kan gøre for at nedbringe antallet af selvmordsforsøg blandt unge.
Billede af unge kvinder
Flere piger og unge kvinder skal tale sammen om selvmordstanker
Livslinien og Digitalt Ansvar går sammen om en ny selvmordsforebyggende kampagne målrettet unge kvinder.
Billede af tog
Har du brug for at tale med nogen?: Skilte på togstationer skal hjælpe mennesker med selvmordstanke
Det er vigtigt at blive mindet om, at der er håb og hjælp at hente, når man har det så dårligt, at selvmord kan føles som den eneste udvej. Hvert år dør omkring 600 danskere til selvmord. Derfor har Livslinien i samarbejde med Dansk Forskningsinstitut for Selvmordsforebyggelse (DRISP), Banedanmark og DSB hængt skilte op med nummeret til Livsliniens rådgivning på femten danske togstationer.
Postbox 1157 - 1010 København K - 3332 1119
Følg os
  • Grafik med facebook ikon
  • Grafik med instagram ikon
  • Grafik med linkedin ikon