Livslinien inviterer til talk med Anna Juul 3. september i Cinemateket

Kom og hør Anna Juul fortælle om psykisk sygdom og selvmordstanker, og om, at vi som samfund ikke bør være så bange for at sætte ord på de mørke tanker og følelser. Arrangementet finder sted tirsdag den 3. september kl. 19.00-20.30 i Cinemateket i København.
Anna Juul

Anna Juul vil blandt andet fortælle om, hvordan det kan føles at være fyldt op af en følelse af at have lyst til at gøre en ende på det hele og ikke at have nogen at sige det til, fordi det føles overvældende at dele, hvordan man i virkeligheden har det. Men hun har også fokus på, hvor vigtigt det er, at vi taler åbent om selvmord, så vi kan mindske oplevelsen af at stå alene med meget svære tanker og følelser. 

Anna vil også tale om, hvordan hun har accepteret, at selvmordstankerne er der i perioder, vigtigheden af at det ikke gøres til noget forkert, og hvad hun gør for, at tankerne ikke kommer til at fylde for meget.

Om Anna Juul

Anna Juul på 30 år er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 2021. Hun har tidligere skrevet manuskripter til radiosatireprogrammet Den Korte Radioavis på Radio24syv. Ud over det er hun forfatter til tre bøger, herunder den autofiktive ’Superskurk’, som udkom i 2023. Samme år fik hun prisen som Årets Sundhedsdebattør, som den første nogensinde. 

Tidspunkt: Tirsdag den 3. september kl. 19.00-20.30 

Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København

Arrangementet er gratis. Du tilmelder dig ved at skrive til kontakt@livslinien.dk senest 1. september.

Vi glæder os til at se dig.

Livslinien søger frivillige rådgivere

Mange mennesker har brug for at tale eller skrive anonymt om svære tanker og følelser. På nuværende tidspunkt besvarer Livslinien kun cirka halvdelen af de henvendelser vi modtager fra mennesker i krise. Derfor har vi brug for flere frivillige rådgivere. Du kan læse mere om det at være frivillig rådgiver på Livslinien her.

Om Livslinien

Livslinien er en civilsamfundsorganisation, som arbejder for at forebygge selvmord og selvmordsforsøg, primært gennem telefon-, chat- og mailrådgivning. Organisationen har i dag over 260 frivillige, der løfter en vigtig opgave ved at yde gratis anonym rådgivning til mennesker med selvmordstanker eller i en alvorlig krise.