Sløret billede af person ved skærm

70 201 201 - Livsliniens telefonrådgivning

Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201, alle årets dage fra kl. 11-05. 

En rådgivende samtale

Når du ringer til Livslinien, er du anonym. Rådgiveren præsenterer sig ved fornavn.

Rådgiveren hjælper dig med at få sat ord på din problematik og med at give dig nogle konstruktive redskaber til, hvordan du kan håndtere den. Det kan være tanker om selvmord eller andre svære omstændigheder i dit liv.

Rådgiverne

Fælles for alle Livsliniens frivillige rådgivere er, at de har tid og lyst til at hjælpe andre. Vi prioriterer kvalitet i rådgivning højt, og derfor modtager alle frivillige et uddannelsesforløb, inden de begynder at rådgive.

Viderehenvisning eller behandling

Livslinien yder rådgivning og ikke behandling. Hvis du har så alvorlige selvmordstanker, at rådgivning ikke er tilstrækkeligt eller andre problematikker, der er behandlingskrævende, vil vi tale med dig om, hvilke andre tilbud der bedst muligt kan hjælpe dig i den situation, du er i.

Livsliniens persondatapolitik

Formålet med Livsliniens persondatapolitik er at dokumentere at vi overholder den gældende lovgivning. Det betyder, at du som bruger af Livsliniens rådgivningstilbud kan vide dig sikker i forhold til dine rettigheder og anvendelsen af dine personlige oplysninger.

På Livsliniens tilbyder vi rådgivning for at hjælpe dig og du bestemmer selv hvilke oplysninger du vil dele med os, når vi er i kontakt med dig. Vi kan ikke se det telefonnummer, du ringer fra, og vi kan ikke se din e-mailadresse eller din computers IP-nummer, når vi er i kontakt med dig under en rådgivningssamtale.

Alle ansatte og frivillige i Livslinien har tavshedspligt, og dine oplysninger bliver derfor holdt fortroligt.

Når vi alligevel bruger plads herunder på at forklare vores persondatapolitik, er det for at du som bruger har mulighed for at nærlæse alt det med småt, hvis du skulle ønske det, og fordi det er et lovkrav.

Du kan læse Livsliniens persondatapolitik her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på livslinien@livslinien.dk eller telefonnummer 3332 1119, hvis der er noget du er usikker på eller i tvivl om i forhold til at søge rådgivning hos os.