Sløret billede af person ved skærm

Rekrutteringskampagner

Adrian Lloyd Hughes
Radiovært Adrian Lloyd Hughes mistede svigerinden til selvmord: “Jeg drømmer, at jeg møder hende igen”
Journalist og radiovært Adrian Lloyd Hughes mistede i en ung alder sin svigerinde til selvmord. Tabet har forplantet sig som en dyb og stille sorg, og minderne om hvem hun var og tanker om, hvem hun kunne være blevet rumsterer stadig tredive år senere.
Billede af Iben
Journalist Iben Maria Zeuthen: “Bare jeg havde været hos ham om natten og holdt fast om ham, så han ikke kunne tage sit eget liv”
For knap fem år siden begik journalist Iben Maria Zeuthens gode ven selvmord. Det var et kæmpe tab, der efterlod hende med en dyb sorg, som vil bo i hende resten af livet. Sorgen bearbejder hun blandt andet gennem journalistiske projekter, hvor hun dykker ned i spørgsmål om eksistens, liv og død.
Billede af Glenn Bech
Forfatter Glenn Bech: “Det var livsbekræftende at åbne op om selvmordet”
Psykolog og forfatter Glenn Bechs far begik selvmord, da Glenn var fem år gammel. Hele barndommen og det meste af hans ungdom gik han alene med sorgen. Det var først, da han gik i gang med sin debutroman Farskibet, at han åbnede op for smerten og kom i gang med at bearbejde mange års fortrængte følelser.
Billede af Lawan
“Jeg fortalte ikke til nogen, at jeg følte, min mors selvmord var min skyld”
Da debattør, klummeskribent og arbejdsmarkedskommentator på Politiken Lawand Hiwa Namo var tretten år, begik hans mor selvmord. I årene efter bar han rundt på en stor hemmelighed. Han følte sig skyldig i selvmordet. Der skulle gå mange år, før Lawand fik mulighed for at bearbejde tabet af sin mor og mange års undertrykte følelser.
Postbox 1157 - 1010 København K - 3332 1119
Følg os
  • Grafik med facebook ikon
  • Grafik med instagram ikon
  • Grafik med linkedin ikon