Sløret billede af person ved skærm

Ansøgningsskema til frivillig rådgiver

 

 

Inden du udfylder ovenstående ansøgningsskema, vil vi opfordre dig til at læse vores informationsmateriale til nye frivillige samt orientere dig om de vigtigste praktiske informationer.

Felter markeret med * skal udfyldes, for at du kan sende ansøgningen, herunder ansøgning og opdateret CV, som skal sendes i to separate dokumenter.

Når du har udfyldt skemaet, vil du få en automail med information om, hvornår du vil få svar på din ansøgning samt om uddannelsesdatoer. Hvis du ikke modtager denne mail i din indbakke, skal du huske at tjekke dit SPAM filter.

Når vi har afviklet ansættelsessamtaler og taget stilling til det videre forløb, vil færdigbehandlede ansøgninger blive slettet i vores system.

Det er vigtigt for os at passe godt på vores frivillige rådgivere. Da nogle samtaler på Livslinien kan være udfordrende, kræver de, at man har et stort psykisk overskud og er et sted i sit liv, hvor hjælpen til andre ikke risikerer at blive på bekostning af ens eget velvære. Derfor anbefaler vi, at man venter med at sende en ansøgning, hvis man er i psykiatrisk behandling, til denne er afsluttet

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med at sende din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Livsliniens sekretariat alle hverdage fra kl. 10.00 - 16.00 på telefon 3332 1119.

 

Postbox 1157 - 1010 København K - 3332 1119
Følg os
  • Grafik med facebook ikon
  • Grafik med instagram ikon
  • Grafik med linkedin ikon