Livsliniens chat

Livsliniens chat er en anonym rådgivning, der forebygger selvmord. Chatten er for alle der er berørt af en selvmordsproblematik. Her har du mulighed for at chatte med en rådgiver, der er vant til at tale om selvmordstanker, det at være i krise eller blot at være trist og ked af det. Du behøver ikke at have selvmordstanker for at chatte med os.

En chatsamtale

En samtale på chatten varer typisk mellem ½ til 1 time. Vi vil gerne holde samtalen på under en time. Årsagen til dette skyldes at både du og rådgiver efter en time bliver trætte og har brug for en pause, men du er altid velkommen til at vende tilbage. Du bestemmer indholdet i samtalen. Rådgiveren vil måske stille dig nogle uddybende spørgsmål. Det er selvfølgelig op til dig om du har lyst til at svare på disse spørgsmål, men nogle spørgsmål kan være vigtige at få afklaret for at give dig den bedst mulige rådgivning.

Er Chatten optaget?

Hvis Chatten er optaget, så kan du stille dig i kø. Når en rådgiver er klar, vil der i bunden af din skærm dukke et billede op med besked om, at en rådgiver er ledig. I mellemtiden kan du fx læse om andres erfaringer med Livsliniens tilbud her, eller generelt orientere dig på Livsliniens hjemmeside.